Harika Kanatlar Çizgi Filmi Tanıtım Yazısı

Trt çocuk ekranlarında da türkçe dublaj yayınlanan Harika Kanatlar şiddet,korku veya herhangi kötü unsur barındırmaması nedeniyle küçük çocuklarımızın gönül rahatlığıyla izleyebileceği kimi zaman öğretici olan nadide bir çizgifilmdir.

harika kanatlar karakterleri
Resim 1.3

Nedir bu Harika Kanatlar'ı çocukların dilinden düşürmeyen şey

Özellikle erkek çocuklar araba,uçak gibi gereçlere dönüşebilen robotlara ilgi duyuyorlar.Fakat böyle yapımlar genelde şiddet içerikli oluyor.Harika Kanatlar'da ise genelde dostluk ve zorlukların üstesinden birlikte gelmek önemli.Ana kahramanımız olan Jet'in değişik ülkelere götürdüğü kargolarla başlayan bölümlerde sürekli bir şeylerin ters gitmesiyle konuya Harika Kanatlar ekibinden başka üyeler de dahil oluyor.Gideceği yerler hakkında kulede Harika Kanatlar'ı yönlendiren arkadaşımız Jimbo tarafından bilgilendirilen Jet nasıl davranması gerektiğini bilse de tek başına üstesinden gelemeyeceği olayları arkadaşlarının yardımıyla kolayca aşıyor.Bu bilgiler çocuklarımızın dünyayı tanıması açısından oldukça faydalı oluyor.

harika kanatlar jet doni jerom dizzy
Resim 1.4


Harika Kanatlar karakterlerinin hepsi birbirinden renkli

Harika Kanatlar Jett karakteri
Resim 1.5 Jett

  • Jett adlı karakterimiz Harika Kanatlar çizgifilminin en önemli karakteri.Genelde bölümler onun çocuklara kargo teslimatı etrafında dönmektedir.Diğer Harika Kanatlar ekip üyelerine göre biraz daha meşgul olan Jett kırmızı renkli bir Harika Kanat'tır.

Harika Kanatlar Donnie karakteri
Resim 1.6 Donnie


  • Donnie adlı karakterimiz ise çizgifilmin en sakar Harika Kanat'ı.Fiyakalı iniş yapmaya çalıştığı zaman (ki bu genelde her zaman oluyor)yerlere düşüp üstünü rezil rüsvan etmekte üstüne yok.Bununla beraber teknik anlamda oldukça yetenekli turuncu ve mavi bir Harika Kanat'tır.
Harika Kanatlar Jerome karakteri
Resim1.7 Jerome


  • Jerome adlı karakterimiz çizgifilmin en oynak Harika Kanatı.Dans etmeyi çok seviyor ve sürekli sahnenin en önünde olarak göze batmayı seviyor.Fakat takım çalışmasının önemini de anladığı oluyor.Lacivert bir Harika Kanat.
Harika Kanatlar Dizzy karakteri
Resim 1.8 Dizzy

  •  Dizzy adlı karakterimiz çizgifilmin en cana yakın Harika Kanatı.İyileştirme becerileri oldukça yüksek.Kurtarıcı Harika Kanat olarak biliniyor.Oldukça sevecen pembe bir Harika Kanat.


Harika Kanatlar Mira
Resim 1.9 Mira
  •  Mira isimli Harik Kanat su altında gidebilen yegane ekip üyesidir.Baloncuk Sorunu gibi Harika Kanatlar bölümlerinde rol almıştır.Yemyeşil rengiyle kurbağayı andıran hem karada hem suda nefes alabilen sevimli bir Harika Kanat.
Harika Kanatlar Paul
Resim 2.0 Paul
  •  Paul isimli Harika Kanat'ımız ise bir polis görevinde.Siz onun polis olduğuna bakmayın eğlence onun göbek adı.Lacivert rengiyle ciddi gibi dursa da Muhteşem Gondollar gibi bölümlerde kendine hakim olamayıp Jerome gibi dans etmeye başlamıştır.
Harika Kanatlar Bello
Resim 2.1 Bello
  •  Bello tüm hayvanlarla anlaşabilen zebra çizgili muhteşem bir Harika Kanat.Zamana Karşı Yarış gibi Harika Kanatlar bölümlerinde hünerlerini göstermiş ve antiloplarla olan sorunu çözmüştür.Kısacası hayvanlarla ilgili probleminiz varsa ulaşmanız gereken Harika Kanat.
Harika Kanatlar Büyük Albert
Resim 2.2 Büyük Albert
  •  Büyük Albert Harika Kanatlar ekibinin en yaşlı üyelerinden biri.Tıpkı Donnie gibi bir alet çantası var ve içinde aklınıza gelemeyecek türden gereçler bulunuyor.Moğolistan Yıldızları gibi bölümlerde rol alan Büyük Albert'ın gençliğinde mükemmel bir kovboy olduğunu biliyoruz.

 
Resim No Kaynak Sitesi
Resim 1.3
Bilinmeyen kaynak.
Resim 1.4
www.auldeytoys.us
Resim 1.5
Harika Kanatlar'ın 4.bölümünden alıntıdır
Resim 1.6
Harika Kanatlar'ın 4.bölümünden alıntıdır
Resim 1.7
Harika Kanatlar'ın 5.bölümünden alıntıdır
Resim 1.8
Harika Kanatlar'ın 1.bölümünden alıntıdır
Resim 1.9
Harika Kanatlar'ın 8.bölümünden alıntıdır
Resim 2.0
Harika Kanatlar'ın 3.bölümünden alıntıdır
Resim 2.1
Harika Kanatlar'ın 9.bölümünden alıntıdır
Resim 2.2
Harika Kanatlar'ın 10.bölümünden alıntıdır

Yazar : SineCocuk

Çocuklar için birbirinden eğlenceli aktiviteler! Maşa ve Koca Ayı, Harika Kanatlar, Sünger Bob, Booba gibi çizgi film HD görüntülerini izleme şansı yakalayın!

Sosyal Ağda Paylaş

BENZER PAYLAŞIMLAR

SONRAKİ PAYLAŞIM
« Önceki Paylaşım
ÖNCEKİ PAYLAŞIM
Sonraki Paylaşım »